PUIC and Pride

A rocky road to Cashel

Op de avond van 17 november 2018 verzorgt PUIC samen met het professionele ensemble Camelot een Keltisch programma. Camelot bestaat uit Marlies Huitink, tevens dirigente van PUIC, op gitaar en luit. Daarnaast speelt Jacqueline Edeling harmonica, concertina en accordeon. Op bodhrán en slagwerk vinden we Michel Grens, bekend van zijn jarenlange deelname aan Flairck. Cynthia Liem is de pianiste in het gezelschap en Emmy Storms hanteert de viool.

Al ruim een jaar werkt PUIC aan dit Keltische project, waarbij naast zang ook veel aandacht is voor muzikale begeleiding, decor en regie. Ook kunt u deze avond genieten van Keltische hapjes en drankjes. Deze Keltische ervaring wilt u niet missen!

We lichten slechts een tipje van de sluier op… stelt u zich voor: een groep Kelten zit bij elkaar in fort Cashel. Zij eten, drinken, zingen en maken samen muziek. Zij nemen u mee op reis door de historie van de Kelten. 

Datum: zaterdag 17 november 2018  ***  Tijden: het concert duurt van 20:00 tot 21:30 en wordt gevolgd door een Keltische borrel  ***  Locatie: Scheltema Complex, Marktsteeg 1 in Leiden  (op 10 minuten loopafstand van het station)

Kaarten zijn helaas niet meer te bestellen. Het concert is uitverkocht!